Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Draadloze speaker opladen
#1
Draadloze speaker opladen

Kwaliteit               
Het is hierboven al een beetje uitgelegd, maar de kwaliteit van een speaker hangt af van veel verschillende factoren. De kwaliteit hangt ook af van het doel van de aankoop van de luidspreker. Voor 30 tot 50 euro heb je een prima bluetooth speaker voor op je bureau of achtertuin. Als je een echt goede speaker voor het interieur zoekt, ben je al snel meer dan 200 euro kwijt. Voor een systeem met meerdere speakers, extra functies, uitbreidingsmogelijkheden en streamingmogelijkheden ben je al snel 500 euro kwijt. Het hangt allemaal af van uw persoonlijke voorkeuren en budget.
 
De draadloos speaker opladen
De draadloos speaker wordt meestal gevoed door een batterij. Deze batterij laadt op, waarna je urenlang kunt luisteren. Bij de draadloze speaker wordt meestal een oplaadkabel meegeleverd. Deze oplaadkabel steek je aan de ene kant in de speaker en aan de andere kant in het stopcontact. Een lampje op de luidspreker geeft aan dat deze wordt opgeladen.
 
Voordat u de draadloze speaker voor het eerst gebruikt, is het belangrijk om de batterij volledig op te laden. Een draadloos speaker wordt als volgt opgeladen:

Schakel de draadloze speaker uit. Laat het nooit aan tijdens het opladen;
Steek de oplaadkabel in de draadloos speaker;
Sluit vervolgens de USB kabel aan;
Steek tot slot de stekker in het stopcontact.

 
In dit artikel leer je over de functies van een draadloze speaker en de verschillende soorten speakers. Overweeg deze punten voordat u een draadloze luidspreker aanschaft. Zo weet je vooraf wat je zoekt en kun je veel gerichter zoeken.
Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi